Mobiparts ventilatierooster telefoonhouder met Draadloos Opladen

BAP10458

Nieuw product

Mobiparts Ventilatierooster Telefoonhouder met Draadloos Opladen.

Dankzij de infrarood sensoren en one-hand control sluiten en openen de zijklemmen automatisch wanneer er een smartphone in de buurt komt.

Meer details

25.00 incl. btw

- 14.95

39.95 incl. btw

Meer informatie

De Mobiparts Ventilatierooster.

Telefoonhouder met Draadloos Opladen biedt een eenvoudige en veilige manier om je smartphone met navigatie apps te gebruiken in de auto. Jouw iPhone, Samsung of andere compatibele smartphone blijft in deze houder stevig aan het ventilatierooster op het dashboard van je auto bevestigd. Op deze manier staat het scherm handig op ooghoogte zonder dat je zuignappen of andere plakmiddelen nodig hebt.

Veilig telefoongebruik

Als je jouw smartphone tijdens het rijden als muziekspeler of navigatie wilt gebruiken, kun je dit veilig doen met deze smartphonehouder. Je kunt het scherm van jouw smartphone goed zien zonder het toestel vast te hoeven houden of je blik van de weg af te halen. Dankzij de infrarood sensoren en one-hand control sluiten en openen de zijklemmen automatisch wanneer er een smartphone in de buurt komt. Verder bevat de Mobiparts Telefoonhouder een quick-release button, waardoor je je smartphone bij het verlaten van de auto weer snel en makkelijk kan pakken.

Draadloos Opladen

De Mobiparts Telefoonhouder heeft een ingebouwde QI oplader, hiermee kun je je smartphone draadloos opladen zodat je altijd de auto uitstapt met een opgeladen accu. Hiervoor dient je toestel wel draadloos opladen te ondersteunen.

Voordelen van de Mobiparts Ventilatierooster Telefoonhouder:

  • Universele telefoonhouder voor smartphones van 57 mm tot 100 mm
  • Bevestiging in het ventilatierooster
  • Infrarood sensoren en one-hand control om je smartphone vast te klemmen
  • Draadloos opladen, nooit meer een lege accu
  • Veiliger deelnemen in het verkeer doordat je je blik op de weg kunt houden