Categorieën

RETOURPROCEDURE:

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, met uitzondering van elektrische delen en/ of delen die hiermee in contact staan en delen welke op verzoek speciaal besteld zijn, 
uitgangspunt van deze 14 dagen is de datum van aflevering door de pakketdienst. 
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. 
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van de webwinkel naar u gecrediteerd indien alle artikelen van de order geretourneerd worden, anders wordt enkel het bedrag van de geretourneerde artikelen gecrediteerd. De kosten voor retourzending van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening, raadpleeg voor de exacte tarieven en voor o.a. buitenlandse tarieven de website van de pakketdienst waarmee u het pakket gaat verzenden.
Om gebruik te maken van dit recht dient u wel eerst contact met ons op te nemen via info@brabantautoparts.nl zodat wij uw retournering in behandeling kunnen nemen en een nummer kunnen toewijzen aan uw retourpakket zodat de retour afdeling deze kan verwerken bij binnenkomst.
Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is waarbij ook hier de afleverdatum door de pakketdienst het uitgangspunt is en getekend is voor ontvangst.
Terugbetaling zal in de regel geschieden middels dezelfde betaalmethode als waarmee betaald is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen danwel te bekijken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is d.m.v een omdoos. Het product dient compleet retour te zijn, incomplete retourzendingen kunnen niet worden verwerkt.

Retourneren is voor eigen verantwoordelijkheid en dient te gebeuren met een eigen geselecteerde pakketdienst, advies is om altijd aangetekend te verzenden danwel ontvangst met handtekening omdat anders de vervoerder geen aansprakelijkheid neemt als een pakket vermist is en geen onderzoek in zal stellen bij vermissing of verkeerd bezorging van een pakket.
Wordt het artikel beschadigd bij ons bezorgd behouden wij ons het recht voor te crediteren en is het aan de verzender om dit af te handelen met betrekking tot (transport)schade met de pakketdienst.

Graag in het pakket toevoegen het volledig door u ingevulde herroepingsformulier wat u uit kunt printen middels onderstaande link zodat de retourafdeling eenvoudig uw retournering kan achterhalen en op een goede manier kan verwerken, of het is ook prima om dit per e-mail toe te sturen indien gewenst.
Vergeet a.u.b. niet even de trackingcode door te geven per e-mail aan ons zodat wij altijd uw retourzending kunnen achterhalen.

Herroepingsformulier


Gelieve te allen tijde contact met ons opnemen middels een e-mail alvorens te retourneren zodat uw retourzending aangemeld wordt en Brabant Auto Parts u een referentiecode door kan geven zodat de retourafdeling uw pakket kan identificeren.


Retouradres:

Brabant Auto Parts
Afd retour
Gildeweg 8
2632 BA
Nootdorp
Nederland